Välkommen Cassie

4/3 blev det dags att få hämta vår vackra prinsessa. Efter en avstickare hos morfar fick vi äntligen se henne igen. Vår vackra chokladspottade flicka Cassie. Hemresan började med några små pip innan hon blev tyst och vi tror att hon sov nästan hela vägen hem. Mot mig och Daniel var hon genast tillitsfull medan Amoz och Elliot var jätteläskiga. De andra två katterna fick avvakta i sovrummet medan hon kikade omkring. Elliot har jag varit osäker på hur han skulle reagera och när hon reagerade med fräs och ragg gick han och hämtade mat i hennes skål för att ge henne. Han var fortfarande läskig men hon lät honom komma hela vägen fram och lukta på hans hand. Sedan släppte vi ut den ena av de vuxna katterna och det gick bättre än förväntat.

Detta är vad som är så spännande med att släppa ihop kattungar (och speciellt med ocicater vad jag märkt). Lillan fräste och försökte göra sig så stor som möjligt, Exi låg stilla i närheten och helt enkelt visade ”Här är jag, jag kommer inte göra dig illa hur mycket du än fräser och morrar åt mig” så efter en stund släppte vi ut Abbe. Åter fräs och morr såklart men Abbe ville hemskt gärna få nosa på henne så han gav sig inte. Flera nospussar tillät hon honom att göra så de kunde lukta på varandra. En halvtimma senare var allt morr och fräs slut, inget gos mellan dom ”än” men det kommer!
Elliot är mindre läskig nu med och hon har frivilligt gosat med honom, nu börjar hon även slappna av runt Amoz. Abbe har blivit riktigt hönsig och kommer springande så fort hon piper. Exi håller sig än så länge på lite avstånd utifrån vad som passar henne.
Nu ser vi framemot mycket gos med vår lilla Cassie. <3

Updated: 5 mars, 2017 — 18:53

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.