Norge utställning – bil haveri

Då var det dags igen för ett nytt försök i Norge med Abbe och Bild på bil bärgningBenjamin. Natten innan kom jag på att Benjamin nog skulle blivit vaccinerad och mycket riktigt var den missad. Happ ingen fara, Abbe som främst behöver komma till Norge. Gör oss klara och åker strax efter 5, allt verkar lugnt och stilla tills vi har knappt en timma kvar vid halv sju-sju. Plötsligt smäller bilen till och börjar skångra, den skakar något extremt och låter underligt. Håller tummarna för att hitta en närliggande bemannad mack, precis innan vi ska svänga in på macken börjar bilen ryka och luktar bränt inuti. Till och med Abbe som annars pratar en del sitter helt tyst. Efter att ha pratat med de som jobbar på macken blev det att ringa bärgare och så gick det med den utställningen… och bilen. Strax innan tre var vi hemma igen.

Updated: 11 oktober, 2014 — 22:08

1 Comment

Add a Comment
  1. Tycker så synd om er. Men ni hade ju tur att ni var nära en bensinstation så ni inte hade hamnat ute i ingenstans…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.