SE*Cenedras Cassiope ”Cassie”

Fakta om Cassie

Tilltalsnamn: Cassie
Född: 2016-12-08
Kön: Fertil hona
Färg: b 24 (chokladspottad)
Status: Inom uppfödningen
Titel: Ingen ännu

Klicka här för att se Cassies stamtavla

Beskrivning

Den 8 December föddes en kull mellan Abbe och OzzySpot’s Donatella Versace som bestod av 5 ungar. Abbes dagar som fertil hane var vid detta tillfälle redan bestämt att upphöra vilket gjorde möjligheten att ta in en hona större och i Januari var det bestämt att en unge skulle flytta till oss. Cassie bestämdes första gången vi träffade henne. 4 Mars blev det dags att hämta henne. När jag såg genom fönstret i dörren satt storebror Ajax innanför tillsammans med de 4 kvarvarande ungarna. När dörren öppnades försvann snabbt Ajax och tre ungar. Den enda ungen som stannade kvar och följde mig hack i häl in i huset och krävde gos var Cassie.
Väl hemma bestod det av morr och fräs från den lilla kattungen innan hon efter några minuter helt accepterade sin pappa som avgudat henne från första stund. Farmor Exi var helt accepterad efter ungefär ett dygn och Amoz efter ungefär 2 dygn.

Cassie är en underbar, kelig kattunge som när hon inte sover hos sin pappa hittar på rackartyg med vår son Elliot eller på egen tass. Händer något eller minsta pip från henne så är dock Abbe genast efter och ska kolla så att hon är okej. Hon älskar att jaga det mesta och tror att hon är mycket större än hon egentligen är.

Bilder

slider-image slider-image slider-image slider-image slider-image slider-image slider-image slider-image slider-image slider-image slider-image slider-image slider-image slider-image slider-image slider-image
Updated: 9 mars, 2017 — 21:25