Utställning 24 och 25 maj (och 18 maj)

Söndagen 18 maj gick bra för både Benjamin och Abbe i Falköping. Abbe tävlade utom tävlan eftersom han fick sitt sista CAGCIB i Sverige dagen innan. Han visades ändå för domaren som ville ha upp honom i panelen, typiskt. Benjamin fick sitt andra CAC.

24 och 25 maj hade jag råkat anmäla för två dagar i Göteborg, så Benjamin fick följa med både lördag och söndag. På lördag fick han sitt tredje, och sista, CAC och blev Champion. Benjamin visar fortfarande att han inte är helt van vid utställningar och tycker allt runt omkring (förutom domaren) är rätt spännande och samtidigt lite läskigt. Helst skulle han nog vilja sitta på axeln men då är det svårt att visa upp honom! På söndagen bar jag runt honom i deras tygväska vilket han älskade, kunde ha den öppen så han kunde titta ut och han var jättenöjd med det. Han fick sitt första CACIB och tävlar nu mot Internationell Champion. Nästa utställning blir i Norge 21 maj, då håller vi tummarna för Abbe som kan bli Grand Internationell Champion!

Updated: 17 juni, 2014 — 07:29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.