Busan

19 Juni var Busan inne hos veterinären och fick en gummislang satt för att tömma en böld. På grund av det var vi tvugna att hålla katterna separerade vilket inte underlättar nä man ska vänja ihop fyra katter. 24 juni (igår) var Busan inne igen och fick gummislangen borttagen, men med ett öppet sår och tratt i ytterligare en vecka. Så numera har katterna en gallerdörr in till rummet som Busan har, så att de kan se varandra men inte komma åt varandra. Busan visade direkt att hon inte alls har speciellt ont och inte förstår varför hon måste vara i ett rum, så hon klättrade på gallret. Den höll tack och lov och katterna gör redan framsteg och kan lukta på varandra genom gallret utan morr eller fräs.

Updated: 12 augusti, 2014 — 13:18

2 Comments

Add a Comment
  1. Hej, kul att det går så bra och tack för att ni tar hand om henne så fint. Pussa henne från oss i Shanghai.

    Kram/ Heléne, Staffan och Philip Vedin

  2. Vad skönt för henne att slippa den stängda dörren. Nu måste hon vara mycket gladare, slipper känna sig ensam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.